Frissan & girlsnight

Äntligen äntligen är det dags för mig att få barret fixat, jag skojar inte om man utväxt är halva håret just nu. Så det ska bli riktigt skönt att få det fixat. Och jag är riktigt sugen på att göra nånting nytt och byta ut det blonda för ett tag. Så jag har lite att klura på tills jag ska till bästa Marica vid kvart i fyra. Ebba får följa med mig dit och innan får jag köra Wilma till Jimmys jobb. Hon får betydligt roligare med sin pappa.

Efter att jag blivit fin så ska jag hämta upp min fina Jackie och sen drar vi på en liten tjejkväll där faktiskt mini Rodini kommer stå i centrum. Hoppas iallafall på en riktig trevlig kväll, behöver det känner jag.

Imorgon måste jag börja planera inför dopet, det är ju bara 10 dagar kvar. Så planering planering. Jag hoppas att prästen hör av sig snart haha. Börjar bli lite stressad över att jag inte hört något från honom. Men det löser sig säkert.

Lovar att kika in sen och visa resultatet av håret sen.

Allmänt | | Kommentera |

Hemlighetsmakeri

Igår skrev jag ett jätte långt inlägg och självklart så kraschade min dator, hade inte alls något flyt igår. Så himla rackarns, men idag tar vi nya tag.

Här hemma har vi faktiskt sjukstuga med en Wilma som haft hög feber i två dagar. Tyvärr så misstänker vi att hon åter igen fått en allergisk reaktion. Jag blir så otroligt ledsen nu när vi inte får något direkt stöd från sjukvården. Men vi kämpar på! Vi försöker tänka att det alltid finns någon som har det värre. Positivt tänkande är faktiskt något som jag jobbar på att bli bättre på, för inte blir det bättre att vara negativ och tänka att allt är skit!

Imorse kände jag att hösten verkligen är här. Jag älskar faktiskt den här årstiden, det är nu man får tända kaminen och alla fina färger utomhus gör iallafall mig glad. Jag har haft ett uppehåll från träning och strikt kost och istället bara varit, men nu är jag laddad att börja om igen. Jag hoppas jag kan ta mig ut på en löprunda i helgen.

Snart kan jag också dela med mig till er vad jag har för planer. Är så himla peppad!

Allmänt | | Kommentera |

Taskig internetuppkoppling & djursjukhuset

I fredags så åkte jag och tjejerna upp med mamma till Hälsingland, och det var verkligen en välbehövlig mys helg. Min mamma är i mina ögon och i min värld världens bästa mamma. När jag var yngre så hade vi en väldigt tuff relation men ända sen jag flyttade hemifrån så har den relationen blivit världens bästa, min mamma är min bästa vän och hon är någon som jag delar allt med idag.
På lördagen så besökte vi en höstmarknad i Långvind och Wilma fick för första gången åka häst & vagn, vilket var en skräckblandad förtjusning. Annars har vi bara hängt i stugan och inte alls gjort många knop. Så himla skönt!

På söndagen dock så blev det en väldigt kaotisk morgon då Jag fick ett samtal hemifrån där det visade sig att Ozzy fått i sig råttgift. Paniken jag kände då var inte att leka med. Som tur var så gick allting bra. Vår hund är verkligen en riktig kämpe. Älskade lilla bus hund, varför ska du äta på allt!

Idag har vi fått vart till läkaren med Wilma igen då hennes mage krånglar. Nu vill vi verkligen få svar på vad hon är allergisk mot så hon slipper ha ont i magen! Hon fick lämna två blodprov och hon är verkligen världens duktigaste tjej.
Idag skrattade också Ebba riktigt ordentligt, självklart var det storasyster som lockade fram det härliga skrattet. Mina fina tjejer.

Allmänt | | Kommentera |
Upp