Mellandagsrea

Igår passade jag på att åka ner på stan med min mamma för att kolla in mellandagsrean. Hittade massa fina tröjor till Wilma inne på zara. Helt galna priser. Tror jag betalade 157:- för 6 tröjor. Så det blev perfekta dagis plagg som är super söta också. 

Jag hittade också jeans till mig själv som satt som en smäck, dock blev jag snål som vanligt när jag ska handla nåt klädesplagg till mig själv så blev inga nya jeans.
Något som jag däremot inte hade något problem på att snåla på så var det faktiskt en ny soffgrupp. Haha konstigt det där, tyckte 500 kronor för jeans blev för dyrt men att handla 2 nya soffor för 14500 kronor inte alls var mycket pengar. Jag prioterar som vanligt inredning och barnkläder i första hand.

Vi skulle först ha köpt en howard hörnsoffa men när dom reade ut soffgruppen som jag ville ha från början men tyckte var lite för dyr så kunde jag inte motstå dom. Nu längtar jag verkligen tills slutet av februari då renoveringen av vardagsrummet är färdigt. Allmänt, Inredning | | Kommentera |

8 år med mannen i mitt liv

Idag är det 8 år sedan det blev jag och han. Han som jag visste direkt att jag alltid ville ha vid min sida. Jag vill aldrig vara utan honom. Trots många motgångar så har det bara gjort våran relation starkare. Och jag vet att vi klarar allt tillsammans. 
Tänk att vi har världens bästa dotter tillsammans. 

Tack för att du står ut med mig och mina galna upptåg. Vet att jag inte alltid är så lätt att leva med.

Jag älskar dig så mycket Jimmy.

Allmänt | | Kommentera |

En grym vecka

Den här veckan gick verkligen hur fort som helst. Vi har verkligen haft det toppen och bara njutit av att vara med familjen. 

Hotellet var hur stort som helst och jag vet inte hur många gånger vi gick vilse. Det var också det bästa hotellet jag bott på hittills. Maten var också riktigt bra för att vara buffé. Så jag kan verkligen rekommendera det hotellet. 

Annars har vi inte gjort många knop den här veckan. Vi har gått många promenader vid stranden och solat och självklart badat. Wilma älskade verkligen att bada, ingen badkruka där inte. Nåt som lillfisan också tok diggade var mini discot som dom ordnade på kvällarna. Har nog aldrig sett sådana moves som Wilma gjort förut. Tror vi har en blivande sångerska och dansare. 

Om några timmar landar vi på Arlanda och då kommer antagligen julstressen komma direkt. Känns som jag har en hel del att ordna med inför morgondagen. Pynta julgranen, griljera skinka, göra räkcheesecake, städa och sen packa upp resväskan. Wish me luck 

Vill också passa på att önska er en god jul ifall att jag inte hinner kika in här imorgon 


Allmänt | | En kommentar |
Upp