Dom finaste vännerna

Idag på eftermiddagen så fick jag ett samtal från en blomsterbutik i Uppsala som berättade att jag hade en bukett att hämta. Hade ingen aning om vem som skickat blommorna, så ringde min mamma som var så snäll och gick förbi butiken innan hon åkte hem från jobbet.
Sen var hon så snäll som kom förbi med buketten också. Och gissa sen om mina tårar rann när jag öppnade och fick se kortet. Världens bästa tjejer som tagit sig tid att planera och skicka blommor till oss. Så tacksam att jag har er i mitt liv! Tack Sashi, Sara, Maria, Sofie, Ida, Sabrina, Emilia, Sandra. Ni gjorde verkligen min dag!

Allmänt | | Kommentera |

Älskade lilla Ozzy

Känns som jag går sönder, precis så känns det. I fredags så ringde jag veterinären och vi kom överens om att dom ska komma ut till oss på onsdag och låta Ozzy somna in. Hela tiden så velar jag men innerst inne vet jag att det är rätt beslut. Vill inte att han ska lida ifall att han har ont. Bättre att låta honom få ett värdigt avslut. Min fina lilla ponke. I huvudet går jag igenom alla fina minnnen vi fått tillsammans om och om igen.

Jag hoppas ni förstår om uppdateringen går upp och ner. Just nu är det så otroligt mycket med allt. Men jag ska försöka skriva till er så mycket jag bara kan.

Imorgon ska vi såklart mysa med Ozzy och sen har jag lovat Wilma att vi ska åka en sväng in till stan och hitta på något roligt, vi väntar fortfarande på remissen till ultraljudet och eftersom vi inte fått varit dit än så får inte Wilma gå till dagis. Förhoppningsvis så får vi alla provsvar och remissen avklarad som här första dagarna så att Wilma får åka och träffa alla sina kompisar på förskolan, som hon saknar hela gänget.

Jag hoppas ni haft en fin helg, nu ska jag krypa ner i sängen och få några timmars sömn.

Allmänt | | Kommentera |

Tunga dagar & Leos lekland

Här hemma har vi fortfarande en förstoppad Wilma, igår var vi åter igen på läkarbesök och läkaren skickade en akut remiss för ultraljud på akademiska, sen får hon inte gå på dagis förrän magen är någorlunda återställd. Eftersom Wilma verkligen ledsnat på att bara gå här hemma med mig och Ebba så bestämde vi igår att vi skulle åka till Leos lekland idag. Vår fina Linda åkte med så att vi kunde turas om att ha Ebba och leka med Wilma. Enligt Wilma så är Leos lekland världens roligaste plats, så 2 1/2 timmars bus fick det bli. Trodde att Wilma skulle tok slockna efter besöket men hon kämpade verkligen med att hålla sig vaken. Den här veckan så har hon inte alls velat sova på dagen, min stora lilla tjej!

Ebba är så himla rolig just nu, hon pratar för fulla muggar och det bästa hon vet är när storasyster busar med henne. Sen rullar vår lilla korv runt som en galning just nu. Är lite jobbigt på nätterna eftersom hon rullar på mage och så blir hon arg när hon inte kommer tillbaka, men snart får hon nog hajj på det med.

Imorgon ska vi försöka hitta på något kul, förhoppningsvis är vädret stabilt så vi kan ta oss ut till en lekpark och få oss lite frisk luft.

Hoppas er dag varit fin.

Ebba, Läkarbesök | | Kommentera |
Upp