Feber igen

Idag ringde dagis 40 minuter innan jag skulle hämta Wilma och berättade att hon hade feber. Den där dumma febern har alltså kommit tillbaka igen.
Nu är det bara att avvakta och se om det kan vara vattkoppor på G eller om det kan vara magsjuka. Bägge går nämligen runt på avdelningen nu. 
Så imorgon får Wilma vara hemma med mormor medans jag jobbar i några timmar. Är verkligen så himla tacksam att jag har mina föräldrar som ställer upp när det krisar.

Nu håller vi tummarna att inte febern går upp något mer. Annars får vi nog besöka farbror doktor och se vad det är som spökar. Var inte länge sen Wilma hade hög feber i flera dagar. Allmänt, Wilma | | Kommentera |

Helgen

Den här helgen gick verkligen i ett nafs. På lördagen så hämtade vi upp världens bästa Linda för frukost på scandic nord här i Uppsala. Tror nog att det var bästa frukosten hittills som vi har testat. Och att den var otroligt prisvärd, 105:- per person. 
Efter frukosten så åkte vi ner på stan för lite shopping. Wilma var inte på sitt bästa humör då hon var trött men vi fick iallafall med oss sandaler hem så lillfisan kan strosa runt i något på Kanarieöarna.

När vi kom hem igen så var det en väldigt övertrött tjej som absolut inte skulle vila efter lunchen. Men dagen gick ju bra ändå. Vid 4 tiden så kom Wilmas farmor över som skulle sitta barnvakt så jag och Jimmy kunde gå ut och käka. Vi hade tänkt gå på bio också men 2 trötta småbarnsföräldrar och en bio som börjar klockan 9 är kanske inte en sån bra kombo. 
Vi gick på en restaurang som heter Tzatziki och vi blev så galet missnöjda. Vi åt klart på 40 minuter. Det var som att dom ville att man skulle slänga i sig maten och sen skynda sig därifrån så dom kunde ta in fler gäster. Så aldrig mer den restaurangen. 

På söndagen så hade vi adventsfrukost och sen var Jimmy tvungen att åka iväg en snabbis så då passade jag och Wilma på att baka pepparkakor. Wilma tröttnade ganska så snabbt.
När pappsen kom hem så åkte vi in till stan och storhandlade. Var jätte mycket folk inne i stan så det var verkligen snabbt in och snabbt ut.
Väl hemma igen så fick det bli snabbmat och sen så somnade faktiskt båda två efter att vi lagt Wilma. 
Så idag känner jag mig väldigt utvilad.

Nu ska vi åka till jobbet och dagis.
Hoppas ni haft en kanon helg och att ni får en toppen dag
Allmänt | | Kommentera |

Tassar på tå..

 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp