Järnbrist & gränbyflopp

Imorse var det tusan inte lätt att komma upp ur sängen, fattar inte hur jag kan vara så rackarns trött. Eller jo visst fattar jag att det är för att jag är gravid men den här tröttheten kom tillbaka som en smäll. Får kanske trycka i mig lite mer järntabletter och hoppas att det vänder. 

På förmiddagen har vi faktiskt bara varit inne och myst, läst böcker och bara lekt. Efter lunch så tog vi oss ut på en promenad och idag fick vi sällskap av grannen, så dagens promenad blev på cirka 6 kilometer. Wilma vaknade när vi gått klart så då passade vi på att leka i sandlådan, där det självklart var lervälling. Men skitiga barn är ju glada barn. Jag hade behövt plantera ner mina blommor som jag har köpt men hade visst ingen blomjord hemma så det måste jag fixa. 

Sen tog vi en sväng in till Gränby då jag behövde byta storlek på 2 tröjor som Wilma fått. Wilmis var på strålande humör så då passade vi på att gå och kika lite extra. Hennes strålande humör slutade ganska abrupt och istället blev hon riktgt förbannad eftersom hon inte fick springa ifrån mig som hon tyckte var skit kul. Ni vet den där känslan när man ska bära sitt arga barn som skriker och alla tittar på en, japp då vill man antingen fråga vad dom stirrar på samtidigt som man vill sjunka genom jorden.

Väl hemma igen så var det dags att förbereda middagen, slängde ihop en pasta soppa idag och hjälp så god den blev. Wilma ville ha flera portioner så den var godkänd av henne också. Säg till om ni vill ha recept.

Nu ska jag packa en väska till mig och Wilma, för imorgon drar vi till Hälsingland. Ska bli så himla skönt! Allmänt | | Kommentera |

Rise and shine

Äntligen onsdag och det betyder att imorgon är det äntligen dags för några dagars ledighet. Wilma har nog tröttnat på att vara hemma eftersom dagis varit stängt, men hela jag behöver vara ledig. Foglossningen och sammandragningarna har inte varit så roliga i helgen & jag är så himla trött, somnar direkt när jag kommer hem från jobbet.

På fredag efter att jag har varit hos läkaren så är planen att vi åker till Hälsningland och spenderar helgen i sommarstugan. Jimmy måste jobba så då passar vi på att ha en liten tjejhelg. 

Önskar er en toppen dag
Allmänt | | Kommentera |

Tisdag & fotograferings dags

Vaknade imorse av att Wilma klappade mig fint på kinden och sa: upp mamma. Finns det något bättre sätt att starta dagen? Att få vakna upp med den lilla personen som gör så att mitt hjärta svämmar över med kärlek. Älskade älskade unge.

Wilma ville inte ha välling imorse utan yoghurt, vi har börjat ge soja produkter nu också och det funkar super bra. Och dom hade massa alternativ till yoghurt, och det smakar faktiskt inte alls illa. Så efter en brakfrukost så gjorde vi oss iordning för fotograferingen som ägde rum idag. Jimmy var tvungen att jobba eftersom deras säsong börjat nu så nu ser vi nog inte skymten av pappsen på några veckor. 

Vi anlände hos bästa Therese vid kvart över 9 och sen var det full rulle i över en timme. Det är verkligen inte det lättaste att få en blivande 2-åring att posera och stå stilla. Men skam den som ger sig. Vi fick massa fina bilder. Och nu på kvällen så var alla 150 bilder färdig redigerade och klara. Kan man få bättre service? Alla bilder klara samma dag som dom togs. 
Tack fina fina Therese för idag. Bilderna är helt fantastiska!

Wilma var helt slut efter fotograferingen så det var verkligen ett mission att hålla henne vaken i bilen hem. Väl hemma då var det bara att ordna lunch och sen fick Wilma sova. 

Jag var sen tvungen att åka och jobba och bästa moster & mormor fick rycka ut att agera barnvakt. Vad skulle vi göra utan er ibland. 

Imorgon är det ett arbetspass kvar innan några dagars ledighet med min prinsessa. Som jag längtar!
Allmänt | rowasfoto | | Kommentera |
Upp