Sunday

God kväll fina!
Helgen har svischat förbi, är riktigt tacksam när jobbhelgen gör det för då är jag bra några dagar ifrån lång ledighet med min lilla solstråle. 
Apropå solstråle så har det verkligen varit super väder hela helgen. Hoppas ni haft det underbart i vårsolen. Eftersom jag åker tidigt på morgonen och kommer hem på kvällen så har jag inte kunnat njuta av solen nånting. Lite trist men förhoppningsvis så håller vårvädret i sig.

Ni vet den där känslan när man har tusen saker i huvudet som man vill göra, men inte hinner? Den känslan har jag haft i flera dagar nu & i veckan så hoppas jag att jag kan påbörja lite nya projekt. Finns så mycket att göra här hemma och samtidigt vill man lägga all sin tid och energi på sitt barn. Man är verkligen en super mamma, för på något sätt så får man oftast ihop alla dom där bitarna. Helt galet egentligen. 

Nu blir det ett avsnitt av blacklist innan jag ska sova. Den serien har verkligen fångat mitt intresse. Kan inte sluta titta på den. 


Allmänt | | Kommentera |

Shoppingfrukost

Igår var jag på VIP frukost hos Lindex. Man blev bjuden på super goda frallor och massa gott kaffe från Starbucks
Sen fick man 20% rabatt på ett köp så jag passade på att hitta lite födelsedags presenter till Wilma och lite att lägga i påskägget.
 
Vi kom hem med:
T-shirt, tröjor, jacka, strumpor och lite annat smått & gott.
Idag jobbar jag hel dag så nu blir det att lämna på dagis och sen åka mot jobbet.
Hoppas ni får en super fin fredag 
 Allmänt, Barnkläder | | Kommentera |

Ledig dag med min lilla mini me

Imorse slog vi upp ögonen klockan halv sju och det var full rulle hela morgonen. Wilma ville leka med sitt kök och medans hon gjorde det så passade jag på att baka en kladdkaka med nutella & center. Den är så ruskigt god, plus att den är enkel att göra. Hojta till om ni vill ha receptet, så ordnar jag det i ett eget inlägg.
Efter bakningen så behövde kakan svalna så då drog vi på oss ytterkläderna och gick ut. Wilma ville åka vagn så då fick det bli en promenad i det härliga vår vädret. Det var riktigt halt på vägen så jag spände mig hela promenaden, det hade inte varit så bra om jag hade vurpat. Men som tur var gick det bra. 
Ozzy hade verkligen vårkänslor idag för han skuttade runt som en ko på grönbete. 

Annars idag har vi inte gjort många knop, bara varit hemma och lekt. Imorgon väntar ett heldags pass och Wilma ska gå på dagis. Så det var riktigt skönt att inte behöva känna att man varit tvungen att göra massa saker.

Hur har eran dag varit?
Allmänt | | Kommentera |
Upp