Sorry

Jag tok somnade klockan halv 9 igår så det blev inget bloggande. 
Igår satt jag i tatuerings stolen i nästan 5 timmar, så jag blev lite trött efter det hehe. Jag måste göra en sittning till sen hoppas jag att den är klar. Lägger upp en bild så får ni se hur den blev denna gång.

Idag har vi varit ute och röjt hela dagen i princip. Nu har man verkligen vårkänslor, så himla härligt. På eftermiddagen åkte jag till jobbet en sväng för att fixa lite. Medans jag var där så hade Jimmy och Wilma passat på att gå en promenad. Sen när jag kom hem så gjorde vi iordning kvällens middag som fick bli hemmagjord pizza. Wilmis har varit på strålande humör hela dagen. Och idag har hon pratat i ett. Det är så kul att se hur hon utvecklas för varje dag. 
Nu sover hon sen 1 1/2 timme och jag har hunnit städa huset, tvättat, strykit tvätten, och plockat lite. Nu ska jag bläddra i Mio katalogen och kika på kappahls hemsida. Imorgon blir det en tur till stan. Det ser jag fram emot. Allmänt | | Kommentera |

Effektiv dag

Morgonen började med en glad Wilma som ville gå upp kvart i 6 imorse. Så det var bara att stiga upp. Kaffet åkte fram väldigt fort. 
Sen somnade Wilma vid 8 igen. Så himla mysigt att hon fortfarande somnar i famnen. Lilla hjärtat.

När hon vaknade sen åkte vi till affären för att handla till middagen och panta flaskor. Jag hatar rent ut sagt alla jäkla PET flaskor och burkar som är överallt. Jag dricker väldigt sällan läsk, jag föredrar vatten, så det är alltså Jimmys jäkla flaskor men ändå så blir det jag som ska panta. Hm...
Efter affären så åt vi lunch och sen gick vi ut i det fina vädret. Wilma somnade i vagnen och jag började dona i trädgården igen. Det blir mycket trädgårdsarbete när det är så sjukt mycket mark. Sen kom världens bästa Linda på besök. Kändes som det var sjukt länge sen vi sågs. Vi gick på promenad och sen gjorde vi smoothies och bara pratade. Wilma tycker jätte mycket om Linda, det är så kul att se hon bli så glad när Linda kommer.

Strax efter att Linda åkt hem så tog Wilma powernap nummer 3 och efter det kom Jimmy hem vi började med maten. Idag fick det bli pannkakor, Wilma fick kyckling och couscous. 
Sen åkte jag in till stan för att gå på barnens lands rea. Vi behövde en till bilbarnstol till Jimmys bil. Det fick bli en britax max way, det var nästan bara den som funka i hans bil. Så nu hoppas vi att den blir bra. Men fy så mycket folk det var där, det var världens kö utanför när jag kom. Och sen sprang folk som dårar när dom låste upp dörrarna. Så det var verkligen hysteri. Jag är glad att jag fick tag på stolen sen skyndade jag mig hem. 
Wilma hade somnat i sin säng vid 7 tiden så nu börjar vi få in rutinerna igen. Nu ska jag passa på att umgås med mannen i mitt liv.

God natt på er alla 


Allmänt | | Kommentera |

Snart får jag fnatt

På att bara gå här hemma. Men men det är bara att vänta ut sjukdomarna. Men på fredag då ska jag på roligheter och Jimmy får vara hemma med Wilmisen <3. Sålänge jag inte åker på magsjukan så blir det till att tatueras på fredagen. Både längtar och blir nervös haha. Men det ska nog gå bra. Jag visar sen när det är färdigt. 

Annars har vi hållit på ute och rensat sly idag igen, ni kan ju bara tänka er hur tråkigt man måste ha när man gör det helt frivilligt. Närå det måste göras och det har ju varit kanon väder så det passade perfekt. Vi har lekt och myst också. Är så skönt att se att Wilma börjar bli sig själv igen. Det var riktigt jobbigt att se henne så dålig. Fick flashbacks från sjukhustiden med Wilma. Det var en riktigt tuff tid, men vi klarade det tillsammans. Det gjorde oss starkare som familj, nu vet jag att vi klarar allting sålänge vi har varandra. 

Jag hoppas att ni alla haft en super dag. Och så hörs vi imorgon igen. Allmänt | | Kommentera |
Upp