Wilmis 1 år

I torsdags blev min lilla tjej 1 år. Vilken lycka du tillför oss älskade hjärtat. Vi älskar dig så oerhört mycket. Det här året har varit det bästa, underbaraste, kärleksfullaste året någonsin. Världens bästa dotter!

Dagen började med sång och sen en gröt frukost. Efter det åkte vi in till stan och mötte upp Jacquline och Ludwig. Wilma fick så himla fina presenter från dom. Blev alldeles rörd. Vilka fina människor vi har omkring oss. Efter lunch och fika åkte vi hem och började förbereda inför kvällen. 
Först kom pappan i huset hem och då blev det presentöppning. Wilma fick ett kök, tält, kläder och pengar insatta på hennes konto av oss. Sen kom Wilmis mormor och morfar och gammelfarfar och firade, av dom fick hon en garderob, docka och super fina blommor. Blev en riktigt toppen dag. 

Imorgon kommer resten av släkten och firar Wilma. Så idag har städning stått på schemat. Ska passa på att varva ner lite nu och sen krypa ner till kojs. 

Allmänt | | Kommentera |

Bus och lek

Vid 9 tiden imorse så kom min kusin med sina tvillingar som är 3 veckor yngre än Wilma. Så idag har det varit full rulle hela tiden. Vi drog ut på en promenad en liten sväng, då det kändes som stt himlen skulle öppna sig närsomhelst. Vilket konstigt väder det har varit idag. Riktigt april väder. 
Vid 3 tiden gled tjejerna hem och jag och Wilma fortsatte att leka en stund innan middagen. 
Wilma har varit helt slut på kvällen så hon somnade ganska fort vid 7. 
Jimmy kom hem vid halv 8, så det kändes som värsta lyxen. Jag hoppas att han kommer hem ännu tidigare imorgon så vi kan äta middag tillsammans. 

Imorgon har vi planer på att åka till blomsterlandet och införskaffa lite blommor och sen åka till Ica maxi och handla käk till helgen. Så ser fredagens planer ut än så länge. Vad ska ni göra i helgen? 

Nu ska jag kika lite på teve och sen sova. 

Allmänt | | Kommentera |

Lugnet

Får alltid en känsla av lugn så fort vi kommer upp till stugan. Wilma trivs super bra också. Inatt så sov hon hur bra som helst. Dock har rutinerna fått rubbas lite grann så det har blivit sena kvällar. Men eftersom vi har "semester" så får man vara vaken lite längre. 

Idag var vi först in till Söderhamn för att köpa en ny kyl/frys och sen handla lite mat och massa onyttigheter. Vi var även in till Lindex en snabbis och med oss ut fick Wilma en ny klänning och nya byxor. När vi kom hem igen så packade vi ner lite matsäck och gick ner till havet. Hur fint som helst. Såg ut som att det var sommar. Nu längtar jag verkligen efter varma sommar dagar. Måste hitta en uv-dräkt till Wilma så vi kan hänga på stranden i sommar. 


Allmänt | | Kommentera |
Upp