Hej söndag

Imorse tog vi en cykelpremiär med Wilmis. Hon tyckte verkligen att det var super kul, så om vädret är okej imorgon bitti så får det bli en till tur. 
Sen åkte vi till Gränby centrum för att kika efter gummistövlar till lillfisan men självklart var det slut i hennes storlek överallt. Så nästa vecka kommer det förhoppningsvis in i rätt storlek. 

Sen drog jag och solade med grannen. Måste ju försöka få lite färg trots en regnig sommar hehe. 

Nu ska jag kika på film med mitt stora hjärta.

Heppåre 


Allmänt | | Kommentera |

Natti natti

Den hör lördagen har verkligen gått i raket fart! Morgonen började med att jag fick lite sov morgon av världens bästa dotter och bästa sambon. Sen åt vi en snabb frukost och sen begav vi oss in till stan för lite shopping. Först blev det ett stopp på blomsterlandet för att inhandla lite blommor till altanen. Kalaset gick på nästan 600:-. Snacka om att det är dyrt med blommor haha. Sen åkte vi till biltema för att köpa en sandlåda till Wilmis. Så nu ska den bara oljas in och sen i med lite sand så kan hon äntligen få lite nytt att leka med. 
Sen drog vi till Ica maxi och storhandlade. Jimmy gick på semester igår så nu kommer det att gå åt mycket mat. 

Efter shoppingturen åkte vi hem och grejade ute. Så himla skönt när man klippt gräset och allt ser prydligt ut. Nu får gärna sommaren komma på riktigt så vi kan hänga ute mycket. Är så less på regn och rusk. Nu på kvällen funderade jag starkt på att tända en brasa.  Nu ska jag krypa till sängs så jag är pigg imorgon bitti när våran lilla glädjespridare vaknar. 


Allmänt | | Kommentera |
Upp