Lite motigt och ny vagn

Hänt mycket dom här dagarna...Lite för mycket. Så just nu är det lite upp och ner här hemma. Men det kommer bli bra.


Idag fick Wilma gå till dagis, super mamman (alltså jag) missade att det var planeringsdag igår så Wilmis fick börja mitt i veckan. Det går fortfarande magsjuka på avdelningen, tänk om alla kunde hålla sina barn hemma 72 timmar EFTER sista kräka/diarré, då skulle det inte gå runt så som det gör. Men det är visst svårt för vissa föräldrar att förstå det där. Så olika det kan vara. 
Men hursomhelst så var det en peppad tjej som åkte till dagis. Och vet ni vad? Wilma är numera blöjfri och igår slutade hon även med napp. Vi skickade napparna till tomten i Nordpolen och självklart fick hon önska sig en present eftersom hon varit så duktig, Wilma ville ha ett påslakan med Elsa från frost på. Så när jag lämnat Wilma på dagis så började operation leta påslakan, trodde det skulle bli en lätt match eftersom det är frost på allting nu för tiden... Hittade inget jäkla påslakan, åkte runt i hela Uppsala, så det fick bli en handduk istället.
Sen åkte vi till Babyproffsen och köpte en ny vagn till Ebba, råkade visst sälja vår bugga häromdagen, så kan det gå.

Sen hämtade vi Wilmis på dagis, hon hade haft en jätte rolig dag, så roligt när hon berättar i detalj vad som hänt och vad hon gjort. Bästa Wilma. Vi åkte sen hen för lite mellanmål och sen blev det så att vi åkte till Elins häst och följde med på en promenad. Wilma tyckte att det var riktigt mysigt att hålla i mosters häst. Ebba somnade gott i nya vagnen, så skönt att solen äntligen tittade fram! Nu får gärna våren komma på riktigt!

Idag började Ebba att krypa!! Åh mammahjärtat svämmar över med stolthet! Vår lilla korv börjar bli stor! 


Allmänt, Ebba, Wilma | | Kommentera |

Status på operation måla sovrum

Jo ni...Jag hann! Jag har hunnit måla TVÅ gånger idag, den ni. Vara själv med två barn och måla det gick minsann. 


Nu hoppas jag att vi klarar oss på två strykningar med färg och förhoppningsvis kan vi sätta träpanelen i veckan. Nu är det inte många dagar kvar innan vi får sova i nya sovrummet. 

Mer som vi gjort idag då, vi har varit till blomsterlandet och införskaffat massa frö, imorgon ska vi plantera. Wilma valde smultron så förhoppningsvis har vi ett litet hav av smultron i sommar. Sen valde jag lite kryddor och tantvarning på mig, jag valde sommarblommor också. Tänkte att det skulle vara fint här hemma. Är det nu jag inser att jag verkligen blivit vuxen, hursomhelst ska det bli intressant att se om jag kan få något att växa då jag inte direkt har gröna fingrar. Skulle ni fråga min mamma så skulle hon be mig köpa plastblommor att ha både inom och utomhus. 
Så ja så bra hand har jag med växter. Men jag vill lära mig. Skulle faktiskt kunna tänka mig att ha ett växthus... 

Nu ska jag äta upp min mörka choklad med havssalt, på måndag börjar godisförbud. Får se hur det går.


Allmänt, Inredning | | Kommentera |

För det är fredag idag

Swish sa den här veckan också, på allvar vart tar tiden vägen? Skulle verkligen behöva fler timmar på dygnet. 


Tjejerna sover och Jimmy är på kickoff med jobbet och kommer inte hem förrän på söndag. Det betyder tjejhelg. Vet inte vad vi ska hitta på men vi kommer sannerligen på nånting iallafall. 
Eller jo jag skulle verkligen vilja hinna måla klart sovrummet innan han kommer hem, som en liten överraskning. Får se hur samarbetsvilliga barn jag har imorgon. Imorse hann jag faktiskt måla klart taket, var lite stressigt då Ebba skrek för fullt och Wilma ville ha hjälp att klä på dockan, men jag blev klar... Creed till mig, haha. 
Efter målningen så upptäckte jag att det ekade lite tomt i kylskåpet så det var bara att skriva en nota. Sen ringde postnord för att meddela att dom var påväg med ett paket till mig, kommer berätta senare vad som levererades...
Chauffören var hur rolig som helst och beklagade att han inte kunde köra ända fram till dörren då det var för halt och lastbilen inte var tungt lastad, han skojade och sa att jag troligtvis inte ville ha kvar honom för fredagsmys, fick mig ett gott skratt iallafall.

Sen åkte vi in till affären och självklart glömde jag både kortet och notan hemma, så jag handlade massa onödigt, tur in oturen så var vi på jobbet så jag kunde låna kollegans bankkort. Vi fick med oss massa gottis hem, jag slog till på choklad och Wilma ville ha blåbär. 

Hemma igen så busade vi med Vera innan vi skulle köra henne till uppfödaren. Vera ska ställas ut den 18:e februari så hon behöver lite träning innan dess. Så nu är det jätte tomt här hemma, men på söndag får vi hämta hem henne igen. 

Och vet ni vad, idag var Wilma varit blöjfri hela dagen och hon ville inte ha blöja nu när hon skulle sova. Heja Wilmis! 

Nu ska jag försöka varva ner innan det är dags att krypa till kojs. Det är ju en dag imorgon också

Allmänt, Inredning | | Kommentera |
Upp