Ja ni...

Gissa anledningen till tystnaden här inne...Jo alla i familjen åkte på magsjuka, såå nu kan väl vi vara överens om att det räcker med sjukdomar i den här familjen...


Så jag har väl inte så mycket att uppdatera med mer än att vi legat som däckade sälar.
Eller jo,
Idag när vi varit friska i tre dagar så kunde iallafall Wilma gå på gympan som var nu ikväll och det har varit en sån lycklig tjej här hemma. Gympan var verkligen en hit! Så nu ser vi fram emot nästa vecka.

Imorgon ska jag och tjejerna på ett hemligt möte, ska bli så spännande och roligt. Kommer snart berätta vad det handlar om! 

Imorgon hoppas jag kunna skriva ett längre inlägg men ville mest bara kika in och visa att jaha lever.
Hoppas ni haft en fin dag! 

Allmänt | | Kommentera |

Flyr kaoset

Igår målade jag ens väggen hemma med den oljebaserade färgen och ja det luktar apa där hemma nu...Så jag och tjejerna flydde kaoset och åkte till mamma och pappa, sen blev det att vi blev kvar över natten. 

Och vet ni, igår så började Ebba att åla, nu kommer vi inte ha en lugn stund här hemma! 

Tjejerna sover fortfarande, är det inte märkligt det där? Så fort man sover borta så kan dom sova hur länge som helst!
Dagens planer är faktiskt att bara ta det lugnt och jag skulle behöva springa på löpbandet en sväng, ute går det inte att gå om man inte vill bryta benet eller få något annat benbrott, så vi skippar promenaderna utomhus tills det är isfritt.

Kanske tar vi oss en liten tur in till stan och överraskar pappan på jobbet, eller drar en snabbis till bibblan.

Vad har ni för planer för dagen? 


Allmänt, Ebba | | Kommentera |

Ekar tomt

Ni kommer inte tro mig men... Wilma hann gå på dagis i TVÅ dagar innan hon drog hem magsjuka, jag som skojade om det.. På torsdag eftermiddag började hon att kräkas och just då kände jag: jag.orkar.inte! Men nu har hon varit kräkfri i 82 timmar, ja jag räknar timmarna för är det något som jag verkligen har fobi för så är fet just magsjuka. I år är det tydligen en riktigt elak variant så inkubaktionstiden är mycket längre än 48 timmar. Här hemma så blir det sanering idag.

Wilma kommer få vara hemma minst en vecka, då det var fler som insjuknade i magsjuka förra veckan så räknar jag med att det kommer vara som ett bombnedslag den här veckan men folk som lämnar sina barn på dagis trots att dom inte varit kräk eller diarré fria i minst 48 timmar. Så vi kommer vänta ut den här stormen hemma.

Dagens planer är att måla en vägg i sovrummet, målet är att vara klara inom två veckor och eftersom hela sovrummet blåstes ut så är det en hel del att göra. Ikväll kommer det en målare som ska måla taket. 

Sen får vi se vad vi hittar på resten av veckan. Kanske åker till lekparken och biblioteket. Något ska vi iallafall göra.

Nu vaknade tjejerna så det är dags att gå upp och fånga dagen 

Allmänt | | Kommentera |
Upp