Gåvagn och dagens nöje

Idag har Wilma traskat hur mycket som helst med gå vagnen. Hon skiner verkligen upp när man berömmer henne. Känns som hon gör nånting nytt varje dag. Lilla tjejen vad stor du börjar bli. 

Idag har vi varit på fika dejt hos Emelie och hennes fina familj. Var super trevligt och tiden bara flög iväg. Resten utav dagen har vi bara varit. Jag har ringt och ordnat med lite saker. Och Wilma har pysslat med sitt. Jimmy kommer nog hem sent ikväll. Nu när däcksäsongen börjar så ser man inte röken av honom. Men men, nån måste arbeta. 

Wilma har fått en plats hos en dagmamma nu. Så imorgon sk vi åka dit och hälsa på. På torsdag måste vi ha bestämt oss för om hon ska gå där eller inte. Jag hoppas verkligen att det kommer kännas bra. 
Allmänt | | Kommentera |

City

Idag for vi in till stan och mötte upp bästa mammorna och deras små busfrön. Vi gick först och strosade runt och kikade, sen fick det bli lunch på dragon palace, dit kommer jag aldrig gå med barnen igen. Vilken otroligt dålig service dom hade. Dom var verkligen inte serviceminded. Tur att man hade toppen sällskap, som gjorde att det var trevligt ändå. Efter lunchen så blev det lite shopping. Wilma behövde fler bodys i strl 80. Rensade ut strl 74 i helgen, så nu ekar det tomt i garderoben. Sen hittade jag ett påskägg inne på Åhléns till Wilma. Super gulligt, har letat som en tok efter ett sånt ägg. Kors i taket så köpte jag nånting till mig själv också. Gick en snabbis och föll pladask dörren top som det var rea på. Så kände att jag kunde unna mig ett plagg för 49:-. Vi var också in på Myrra en sväng. Världens bästa inrednings butik. 2 ljuslyktor fick följa med mig hem därifrån. 
Wilmis har varit på toppen humör idag, trots att tand nummer 2 är påväg upp. Så kan sammanfatta dagen som en riktigt bra dag. Nu ska jag lägga lill stumpan i sin säng och sen gå och slå in presenter. 
Allmänt | | Kommentera |

Nu är ponken hemma.

Idag fick Ozzy ponken äntligen komma hem. Som vi har saknat honom. Blir jätte tomt här hemma, så fort han är borta. 

Innan vi hämtade Ozzy på eftermiddagen så hängde jag och Wilma med M och A. Wilma var helt slut efter massa lek och bus. Det gjordes inte många knop när vi kom hem sen. 

Imorgon har jag tid hos doktorn på förmiddagen, så min mamma skulle ta Wilma medans. Sen tänker vi ta helg och bara mysa med familjen. 
Jag skriver mer imorgon. Nu ska den här mamman sova 

Allmänt | | Kommentera |
Upp