Förkyld liten tjej

Igår kväll blev Wilma pang förkyld. Är så galet synd om henne! Blev ingen sömn för någon inatt. Så nu tar Wilma igen sömnen så hoppas jag att det här går över fort. 
Så våran nyår kommer spenderas här hemma. Super mysigt. Jimmy är och handlar så vi får en riktigt god middag och så fort han kommer hem ska jag göra en efterrätt. Sen kommer vi bara att rå om varandra. 

Vilket toppen år 2014 varit. Mitt bästa år någonsin! Tänk att jag fick bli mamma till världens vackraste tös. Vilka minnen vi kommer skapa tillsammans! 

Gott nytt år alla fina! 
| | Kommentera |

nu gör det ont...

På allvar...ska det göra såhär ont att sluta amma. Shit.... 
Men men det onda går väl över snart hehe. 

Idag har vi först varit hemma och grejat. Gått på promenad med en galen hund. Snacka om att han blir glad när det kommit nysnö. Då lyssnar han inte alls på mig. Det brukar sluta med att vi blir osams och att jag åker i backen för att det är bajs halt. 
Sen drog vi till gränby, där halva Uppsala var. (Vet inte hur jag tänkte där riktigt.) Men vi överlevde. Men jag gick inte in på kvantum. Fan det var på allvar kö in i butiken. Så jag ringde Jimmy och sa att han fick stanna på vägen hem och köpa barnmat. Så nu väntar vi på att han ska komma hem. Hoppas han kommer snart för vi börjar få tråkigt. 

Wilma ligger och pruttar som tusan med munnen. Kan inte sluta skratta åt henne. Herregud vad hon gör mig lycklig
 
| | Kommentera |

Amning

Igår bestämde jag mig för att sluta amningen. Jag hade velat slutat tidigare men eftersom Wilmas mage krånglat så tyckte läkarna att det var dumt.
Wilma var jätte ledsen inatt men hon somnade efter 2 timmar. Jag hoppas att hon lugnar ner sig fortare den här natten. Min lilla skatt, det gör så ont när hon blir så ledsen. 

Idag har vi iallafall varit till min kusin och hennes barn och hälsat på. Är galet kul att vi fick barn nästan samtidigt. Sen har vi bara hängt hemma. Wilma har varit ganska trött så då har vi tagit det lugnt. 
Jimmy har jobbat idag och så jobbar han imorgon, men sen får vi ha honom hemma igen. 

Och snart är det ett nytt år. Vad fort 2014 har gått. Undrar om jag ska ha nått nyårslöfte i år?! Någon som ska ha det? 

Nu ska jag kika lite på hm home. Finns så mycket fint där.

Bye 
| | Kommentera |
Upp