Le utanpå & gå sönder inuti

Just nu är det så, känns som jag går runt i någon slags dimma. Just idag är jag verkligen inte stark, just idag känner jag mig extremt liten och jag skulle helst bara vilja krypa upp i mammas famn. Men det går inte, utan jag måste vara stark.
Jag kommer berätta sen vad som hänt men just nu måste jag smälta allting själv, men det är skönt att skriva av sig.

Tjejerna är fortfarande snoriga och idag fick Ebba hosta, jag får självklart panik eftersom dom pratat mycket om kikhosta på nyheterna och eftersom Ebba inte fått vaccin än så blir jag jätte orolig ! Men hon är iallafall piggare idag än vad hon varit innan så jag hoppas så att det är på väg åt rätt håll.
Det enda vi gör om dagarna just nu är bara att vi myser och tar hand om varandra. Eller vi har faktiskt varit ut till skogen och plockat kottar som vi målat och kladdar med. Tycker det är riktigt mysigt att ha båda tjejerna hemma, visst går vi varandra på nerverna också men dom här dagarna så har det inte varit något tjafs överhuvudtaget.

Imorgon ska jag och Jimmy till vårdcentralen och ta blodprov och se om vi har några allergier. Eftersom Wilmas blodprov inte visar nånting så hoppas läkarna nu att våra kanske visar något så man har något att gå på. All den här ovissheten har verkligen tärt på oss alla. Nästa vecka ska vi träffa en ny läkare som är specialist på magen och speciellt tarmarna, så håll tummarna att mötet är bra och att vi kanske äntligen kan få riktig hjälp!

Något roligt är att jag fortfarande är igång med mitt projekt, som jag längtar tills jag kan gå ut med vad jag ska göra. Men än är det fortfarande lite hemligt. Men snart så.

Nu ska jag dricka en massa te och kanske ta några kanelknäcke till, jäklar så gott det är, kan överkonsumera det haha.

Allmänt | |
Upp