Elaka mammor

Igår låg jag länge och grubblade över en sms konversation som jag hade med bästa Carola.

Tjejer och mammor är så otroligt elaka mot varandra, och speciellt i den sociala media världen. Där kan man gömma sig bakom en skärm och verkligen ge utlopp för att man antagligen själv mår riktigt dåligt och därför ge sig på andra. Varför? Jag blir faktiskt riktigt upprörd över vissa som har stora blogg och instagram konton och där dom berättar om hur dom är emot nätmobbning och vill stoppa näthatet men i verkligheten så gör dom exakt likadant mot sina blogg kollegor. Vuxna människor som beter sig som små barn. Människor som verkligen njuter av att se hur det går åt helvete för andra. Jag förstår verkligen inte det. Varför kan inte alla mammor stötta varandra, ge uppmuntran. För vi vet alla hur tufft det är att vara just en mamma. Vi pressar oss så otroligt mycket idag för att visa upp en fasad där vi förväntas oss att vara just perfekta. Vi visar upp våra perfekta hem på instagram som vi antagligen stressat ihjäl oss över under dagen, just för att lägga upp den perfekta bilden på ett välstädat hem, nu säger jag inte att det är så för alla heller. Jag älskar att inreda hemma och jag försöker ha det någorlunda städat men sanningen är oftast att det är en total oreda med leksaker överallt.
Det är även likadant med mat, vi förväntas att fotografer våra måltider som också ska se perfekta ut, det är verkligen inte konstigt att vi tillslut inte orkar och att det känns som man går under.
Kan vi inte komma överens om att idag så ger vi massa komplimanger till alla grymma mammor där ute! Och för en stund bara släpper alla måsten till perfektion!

Sen vill jag verkligen önska er en toppen helg och ta hand om era nära och kära

 
Allmänt | |
Upp