Hundvakt & grisjakt

God kväll i stugorna.
Hur är vädret hos er? Här har regnet öst ner hela dagen, lite lätt deprimerande!
Så typiskt svenskt förresten, att prata om vädret haha.
Igår hämtade jag en liten Vera som ska vara här tills på fredag. Vera är en liten golden tjej på 10 veckor. Så ni må tro att det är fullt ös här hemma med en 2 1/2 åring och sen en 4 månaders bebis och en liten valp på det. Det är jätte mysigt med en liten vovsing här hemma, men samtidigt stinger det till i hjärtat eftersom vi saknar Ozzy så mycket. Men Wilma tycker att det är jätte kul och jag trodde att hon skulle vara lite reserverad men det har gått super bra.

Wilmis har fått gå på dagis idag och det var inga ledsna miner vid lämning. Jag Och Ebba fick umgås här hemma med Vera och se till att det var valpsäkrat, dvs inga små saker på golven.
Vi hämtade sen Wilma vid två tiden och idag blev jag verkligen varm i hjärtat när Wilmas fröken berättade att Wilma älskar att sjunga och hon lärt sig hela texter jätte snabbt, tydligen är hon avdelningens lilla sångfågel. Är så roligt att hon också gillar musik som sin mamma.
Just nu tränar dom till Lucia, så idag har Wilma sjungit julsånger om och om igen. Världens bästa Wilma.

Idag fick vi också en kallelse till dietist, äntligen känns det som att vi får hjälp!

Nu ska jag gå ut med en liten Vera och sen ska jag på grisjakt. Vi har så mycket vildsvin på tomten och dom förstör något galet mycket, så ikväll ska jag jaga bort dom. Sen blir det att krya till sängs

Allmänt | |
Upp