Full fart

Helgerna går verkligen i raketfart och sen på kvällarna när barnen sover så däckar jag. Just nu har jag fått en riktigt jobbig hosta som kommer på kvällarna så då pimplas det te med massa honung, visste ni förresten att man aldrig ska ha i honung i jätte hett vatten? Gör man det så försvinner allting i honungen som kan lindra tex halsont och hosta, så ett litet tips är att ha i honungen när vattnet svalnat.

Igår så bestämde jag och Jimmy oss för att mötas upp efter att han slutat jobbet och åka till Ikea och införskaffa en större säng till Wilma, hon vill inte alls sova i sin säng och om hon väl gör det och vaknar på nätterna så är det lite svårt att lägga sig bredvid henne. Vi har haft en 80cm säng till henne och en sängram som heter minnen från Ikea, jag tycker den sängramen är så himla fin så den får sparas tills Ebba växt ur sin spjälsäng. Först skulle vi köpa en 90 säng men det slutade med en 105cm säng, den kommer hon kunna ha länge. Wilma var verkligen eld och lågor över att få en ny säng och det var inga problem att lägga henne på kvällen. Och håll i hatten, hon sov ända fram till klockan fem. Minns inte när det hände senast. Håll tummarna att det går lika bra ikväll/natt.

Idag var äntligen pappan hemma från jobbet och vi firade såklart världens bästa pappa med gofrulle och lite presenter. Sen passade vi på att gå ut och åka pulka och göra snögubbar innan snön töar bort. Wilma tyckte det var hur kul som helst att göra snögubbar och hon ville att vi skulle göra jätte många. Ebba passade på att ta en powernap i vagnen, hon är verkligen så himla snäll och oftast väldigt glad. Just nu har hon en lite kinkig period men som tur är så har hon mest bra dagar, vår älskade lilla Ebba.
Efter det så blev det lunch och sen åkte vi faktiskt in till stan och kikade på bilar. Det lutar åt en ny bil i familjen, så nu kikar vi runt. Idag kollade vi på en Honda CRV och en Volvo V90, nästa helg ska vi provköra båda bilarna. Någon som har nån av dom bilarna och är nöjda?

Nu ska jag och sambon umgås, känns som vi inte hunnit sätta oss ner och prata på flera veckor. Ska bli skönt när ruschen är färdig och vi får ha vår pappa/sambo hemma.

Allmänt | |
Upp