Sjukhus & Cross

God kväll alla fina!
Imorse hade vi tid för ultraljud för att kolla Wilmas njurar. Så efter frukosten så åkte vi in till akademiska. Vi behövde inte alls sitta länge i väntrummet innan det var våran tur. Läkaren var jätte trevlig och var super go mot Wilma. Njurarna såg helt normala ut, vilket var otroligt skönt att höra. Men sen såg hon att Wilmas urinblåsa och tarmen var uttänjd pågrund utav förstoppning. Så efter ultraljudet så ringde Wilmas läkare upp och nu äntligen har dom förstått hur jobbigt Wilma har det. Så nu ska det bli en ordentlig utredning! Så imorgon ska vi tillbaka till sjukhuset för att göra en röntgen av magen och sen ska läkaren återkoppla för att vi ska se vad nästa steg blir. Sen nästa vecka ska vi till Barnspecialistmottagningen. Nu börjar vi misstänka att det är något mer Wilma inte tål. Jag har faktiskt börjat tro att det antingen är gluten eller ägg. Nu vill vi bara få reda på vad det är som gör Wilma sjuk!

Efter sjukhuset så hade vi lovat Wilma att åka till lekparken eftersom hon varit så otroligt duktig. Så idag testade vi Pelle Svanslös parken, det var en sån himla mysig park!

När vi kom hem igen så tog vi fram crossen och satte på stödhjulen och vet ni vad? Hon klarade av att köra helt själv! Super stolta föräldrar som sprang bredvid henne! Sen så hände det en liten incident, Wilma gasade på lite väl ordentligt så vi hann knappt ikapp, men när Jimmy fick tag på crossen så tippade den åt sidan och Wilma åkte av. Allting gick bra ändå men hon blev lite rädd, men hon satte sig direkt på och körde igen. Och imorgon har vi lovat att hon ska få gasa dock ska vi se till att den inte går så fort.

Hoppas ni haft en toppen dag

Allmänt, Läkarbesök, Wilma | |
Upp