Godermorgon

Vaknade precis med ett huvud som känns som bly, Ebba somnade inte förrän vid halv ett och sen har hon vaknat några gånger inatt. Men jag hoppas att jag ska piggna till efter en kopp kaffe!

Idag ska vi åka till Leos lekland en sväng så att Wilma får leka av sig ordentligt. Igår regnade det hela dagen och det var lite svårt att hitta på någon aktivitet här hemma. Vi tog en sväng till lekparken men det var inte alls populärt när det regnade och blåste storm, men frisk luft fick vi. Har ni några bra tips på vad man kan göra när det är dåligt väder ute? Alla tips mottages!
Jag hoppas vi kan åka förbi Lindex idag också, vi behöver fler pyjamaser och slit & släng tröjor, såg att Lindex hade handla för 400 kronor och få 100 kronor rabatt så då är det väl bara att passa på.
Sen är det bara hem att städa huset och sen packs. Imorgon drar vi till stugan och spenderar helgen där. Det är dags för årets kräftskiva.

Ja juste igår var vi på BVC med Ebba det var en läkarkontroll och hon fick godkänt, allting såg jätte bra ut. Nu väger hon 3995g och är 53,5 cm lång. Nu går det undan. Storlek 50 börjar bli smått så nu åker 56 fram på kläder. Det blir också dagens projekt, att rensa bebiskläder. Tur att jag tycker det är så rackarns roligt.

Hoppas ni får en toppen dag

Allmänt, Ebba | |
Upp