Lite motigt och ny vagn

Hänt mycket dom här dagarna...Lite för mycket. Så just nu är det lite upp och ner här hemma. Men det kommer bli bra.


Idag fick Wilma gå till dagis, super mamman (alltså jag) missade att det var planeringsdag igår så Wilmis fick börja mitt i veckan. Det går fortfarande magsjuka på avdelningen, tänk om alla kunde hålla sina barn hemma 72 timmar EFTER sista kräka/diarré, då skulle det inte gå runt så som det gör. Men det är visst svårt för vissa föräldrar att förstå det där. Så olika det kan vara. 
Men hursomhelst så var det en peppad tjej som åkte till dagis. Och vet ni vad? Wilma är numera blöjfri och igår slutade hon även med napp. Vi skickade napparna till tomten i Nordpolen och självklart fick hon önska sig en present eftersom hon varit så duktig, Wilma ville ha ett påslakan med Elsa från frost på. Så när jag lämnat Wilma på dagis så började operation leta påslakan, trodde det skulle bli en lätt match eftersom det är frost på allting nu för tiden... Hittade inget jäkla påslakan, åkte runt i hela Uppsala, så det fick bli en handduk istället.
Sen åkte vi till Babyproffsen och köpte en ny vagn till Ebba, råkade visst sälja vår bugga häromdagen, så kan det gå.

Sen hämtade vi Wilmis på dagis, hon hade haft en jätte rolig dag, så roligt när hon berättar i detalj vad som hänt och vad hon gjort. Bästa Wilma. Vi åkte sen hen för lite mellanmål och sen blev det så att vi åkte till Elins häst och följde med på en promenad. Wilma tyckte att det var riktigt mysigt att hålla i mosters häst. Ebba somnade gott i nya vagnen, så skönt att solen äntligen tittade fram! Nu får gärna våren komma på riktigt!

Idag började Ebba att krypa!! Åh mammahjärtat svämmar över med stolthet! Vår lilla korv börjar bli stor! 


Allmänt, Ebba, Wilma | |
Upp