Santa Claus is coming to town

Imorse fick jag värsta julfeelingen och började leta fram tomtar och eftersom jag och tjejerna var ut i skogen en sväng igår och hämtade in mossa så passade jag på att dekorera våra ljusstakar här hemma. Nu behöver jag bara ta en sväng till plantagen och införskaffa lite hyacinter och sen köpa apelsiner och nejlikor så är det verkligen julstämning här hemma.

Igår var vi också till Wilmas dietist och istället för baskost som vi skulle testa så börjar vi först med sädesslagsfritt, så det var en rejäl lista med saker vi måste utesluta och undvika. Så nu i veckan ska jag testa på att göra egen pepparkaksdeg, klart att Wilmis också ska få göra pepparkakor. Nu ska vi testa det här i några veckor och förhoppningsvis blir det en stor skillnad, håll era tummar!

Ebba sov ganska hyfsat inatt så jag hoppas att förkylningen börjar gå åt rätt håll, jag börjar snart att klättra på väggarna här hemma. Jag har massa saker jag behöver handla, har lite kvar att bocka av inför julen. Tjejernas julklappar är jag färdig med, men sen har vi den svåraste kvar och det är Jimmys. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på att köpa. Annars är jag nog ganska så färdig som sagt. För en gångs skull så är jag inte ute i sista minuten.

Vad har ni för planer inför julen?

Allmänt, Läkarbesök | | Kommentera |
Upp