Tunga dagar & Leos lekland

Här hemma har vi fortfarande en förstoppad Wilma, igår var vi åter igen på läkarbesök och läkaren skickade en akut remiss för ultraljud på akademiska, sen får hon inte gå på dagis förrän magen är någorlunda återställd. Eftersom Wilma verkligen ledsnat på att bara gå här hemma med mig och Ebba så bestämde vi igår att vi skulle åka till Leos lekland idag. Vår fina Linda åkte med så att vi kunde turas om att ha Ebba och leka med Wilma. Enligt Wilma så är Leos lekland världens roligaste plats, så 2 1/2 timmars bus fick det bli. Trodde att Wilma skulle tok slockna efter besöket men hon kämpade verkligen med att hålla sig vaken. Den här veckan så har hon inte alls velat sova på dagen, min stora lilla tjej!

Ebba är så himla rolig just nu, hon pratar för fulla muggar och det bästa hon vet är när storasyster busar med henne. Sen rullar vår lilla korv runt som en galning just nu. Är lite jobbigt på nätterna eftersom hon rullar på mage och så blir hon arg när hon inte kommer tillbaka, men snart får hon nog hajj på det med.

Imorgon ska vi försöka hitta på något kul, förhoppningsvis är vädret stabilt så vi kan ta oss ut till en lekpark och få oss lite frisk luft.

Hoppas er dag varit fin.

Ebba, Läkarbesök | |
Upp