Goodiebag och dop förberedelser

Borde verkligen sova men nää huvudet vill såklart något annat, så jag hoppas att jag kanske däckar efter det här inlägget.

Imorse och under dagen så har jag packat upp goodiebagsen och jag måste verkligen säga att det är stor skillnad mot förra året. Tyckte det var massa bra, fanns många saker vi blev glada över men favoriterna blev jarambas app och att man fick rabatt hos barnskospecialisten. När Jimmy kom hem så frågade han hur mycket jag hade handlat egentligen och jag tror han fick en smärre chock när jag sa att jag bara handlat 3 av 8 påsar. Jag har fortfarande ett leeende på läpparna efter fredagens galet roliga dag. Om ni inte har något för er idag så måste ni ta er till mässans sista dag. Hade vi inte haft dop så hade hela familjen åkt.

Idag har jag tok stressat inför idag, haha det var tur att jag hade Linda och Elin som kunde bromsa mig lite idag. Men vi hann klart med allt och det är såklart huvudsaken. Bakningen tog 2 timmar bara och chokladkakorna som skulle bakas tog det lång tid att få till, jag vet inte hur många gången jag höll på att kissa på mig av garv. När jag la ut på plåten så såg det verkligen ut som någon satt sig där och skitit. Men goda blev kakorna haha.

Nu måste jag verkligen försöka få några timmars sömn, tror inte det blir så populärt om jag somnar vid dop fundamentet, ioförsäg vore det en kul syn, lite entertainment sådär under dopakten.

Nighty nighty

Allmänt, Ebba, Underbarabarnmässan | |
#1 - - Anonym:

Hur blir man VIP-bloggare på underbara barn? Hur många läsare ska man ha?

Svar: Hej,
Första gången så fick jag skriva ett mejl om hur många läsare jag hade och vad jag skrev om, det här året blev jag tillfrågad. Tror att det är lite inviduellt men hur många läsare man har :)
idaochwilmis.blogg.se

Upp