Hej hej nya bilen

Herregud vilken jobbig såkallad fas som Ebba har just nu, på nätterna så kommer hon inte alls till ro så det blir inte många timmar sömn och på dagarna så är hon extremt mammig. Men det går säkert över snart.

Eftersom Wilma ska börja med baskost nästa vecka så beslutade vi att hon skulle sluta med välling innan och vi har faktiskt redan märkt en förbättring med hennes mage! Så håll era tummar att det fortsätter åt det hållet.

I veckan har vi också gått och skaffat en ny bil. Jag älskar vår BMW men den har krånglat en del på sistone och den är väldigt trång så vi har fått gjort en uppoffring och istället skaffat en bil med större bagageutrymme och lite större baksäte. Vad man får prioritera om när man får barn, men det är så värt det. Förhoppningsvis drar den här bilen mycket mindre bränsle också, då vi är ute och kör en hel del. Så vad blev det för bil då? Tror ingen i vår närhet trodde att vi skulle gå och bli Honda ägare då vi dras till BMW, Audi och Volvo men ibland får man testa lite annat också haha. Det blev alltså en Honda CRV, tror den kommer bli kanon för oss. Och i veckan får vi hämta hem den.

Idag har vi äntligen haft pappan i huset hemma så då har vi passat på att åka en sväng till Gränby för att handla lite nya kläder till Ebba då hon växer så det knakar. Sen åkte vi på julmarknad och där fick vi inspiration så vi åkte hem och fixade en adventsgran att ha ute på tomten. Är så glad att vi bor där vi bor. Hur många kan bara gå ut i sin egna skog och hämta en gran? Priceless!
Tror minsann att jag och tjejerna kommer börja ta fram lite julpynt i veckan. Någon som börjat?

Allmänt | |
Upp