Falsk krupp

I tisdags så blev Ebba jätte dålig på kvällen med extrem hosta och svårigheter att andas så det blev raka vägen till barnakuten. Väl där så fick hon inhalera och vi fick bästa hjälpen av vår favorit sköterska. Tyvärr var läkaren där riktigt katastrofal och ryckte mest på axlarna. Sen fick vi åka hem och direkt när vi kom hem så fick hon tillbaka hostan som blev till krupp. På morgonen var hon dålig igen så vi fick åka tillbaka och den här gången fick vi träffa en BARNLÄKARE, tydligen var läkaren kvällen innan inte ens specialiserad på barnmedicin, vart tusan är sjukvården påväg?! Det är riktigt skrämmande hur akademiska sjukhuset prioriterar! Hursomhelst så fickvi mollipect utskrivet direkt och redan efter första dosen så blev Ebba mycket piggare. Nu hoppas vi att det är påväg åt rätt håll, tycker det är riktigt läskigt när hon är så liten och blir så påverkad.

Wilma har fått vara hemma från dagis, igår var Jimmy hemma med henne eftersom vi var på sjukhuset och inte visste när vi skulle komma hem och sen tyckte barnläkaren att det var dumt att hon gick ifall hon skulle dra hem någon magsjuka eller liknande nu när Ebba är så krasslig.
Men nästa vecka så får hon gå igen.

Imorgon drar jag och tjejerna troligtvis upp till stugan, om Ebba är bättre villsäga. Tror vi alla ledsnat på att vara hemma så lite miljöombyte skulle passa bra. På lördag är det julmys i Långvind och det ska finnas en tomte där och jag tror Wilma skulle tycka att det var mysigt att åka dit.

Vad har ni för planer för helgen?

Allmänt, Ebba, Wilma | |
Upp