Leveransen från Lilla Stork

Nu äntligen kan jag lägga upp vad som gömde sig i det stora paketet från Lilla Stork.
Jag beställde i måndags kväll och på onsdag morgon så fanns paketet att hämta ut, så det var verkligen snabb leverans!
 
Första saken är en säng från Maileg, den är verkligen hur söt som helst! Den är rejäl och kommer inte att gå sönder i det första taget, vilket är viktigt för oss. Sängen är gjord i vit metall och det medföljer även en madrass, täcke och en kudde.  Här hittar ni sängen. 
 
Andra saken är den här spisen från Maileg, den blev populär direkt här hemma. och även den här har riktigt bra kvalitè. Spisen är gjord i trä och den är krämfärgad, en rolig sak jag tyckte var att ugnsluckan går att öpnna och att det även följde med små tillbehör så som en kastrull  Här hittar ni spisen.
 
 
 
 
Sen ramlade jag över dom här fina dockorna som är ekologogiska och handgjorda. Det fanns fyra olika dockor med olika utseende & stil. Jag föll pladask för Daisy och Iris. Dom är super mjuka och jag vet att tjejerna kommer älska dom här. Så nu gäller det bara att hålla sig till julafton.
Här och här hittar ni dockorna.
 
 
Sen behövde såklart tjejerna en docksäng och jag blev så glad när jag hittade den här från smallstuff. Jag har gått och suktat efter en sån här ganska länge och när jag äntligen hittade den till ett sånt bra pris så kunde jag inte motstå den. Även här är sängen handgjord och varje säng är unik, vilket jag tycker är mycket finare än att alla ska se exakt likadana ut. Jag vet att tjejerna kommer uppskatta den här och den kommer hålla i väldigt många år då jag tycker kvaliten är toppen. Vi valde färgen vit, men sängen finns även i rose och grå. Jag var lite inne på rose men tyckte personligen att det är lättare att matcha med vitt. Här hittar ni docksängen.
 
 
Sen köpte jag även två lampor från Sebra som jag inte hunnit fått upp ännu, men så fort jag fått det så ska jag självklart visa bilder.
Lamporna kommer bli perfekta nattlampor och barnen kommer kunna använda dom i många år då jag tycker att lamporna passar från mindre barn och uppåt. Färgerna på lamporna är pastell aktiga och riktigt fina. Här hittar ni dom.
Allmänt | |
Upp