God morgon

Haha jag somnade igår med telefon i handen så jag hann liksom aldrig skriva ett inlägg. Men nu är jag vaken och alert, (pigg vette tusan om jag är.) Jimmy var på fest igår så då passade min syster Elin på att hänga med mig och tjejerna. Hon var så himla gullig som hämtade mat från chopchop, och jag skojar inte om jag rullade ifrån matbordet sen, jisses vad mätt jag blev. Sen hade jag köpt två kilo godis också, så fast vi var riktigt mätta så fick vi nog lätt i oss halva påsen med godis. Sen kikade vi å filmen the conjuring2, tror nog att ettan är snäppet läskigare. Tur att jag inte blir så lättskrämd fast jag bor långt ut i skogen och långt ifrån civilisationen som många tycker.

Jimmy mår antagligen sådär idag så ska försöka skona honom ifrån allt för jobbiga uppdrag idag haha. Men dagens planer består iallafall utav att åka förbi barnskospecialisten och sen ska vi på middag hos Jimmys mamma. Sen skulle jag vilja hinna förbi Flügger och beställa lite tapeter.
Så trist väder idag! Är inte direkt lockad av att gå ut på en promenad och att jag lovat Wilma att vi ska vara ute och leta grisar. Här hemma har vi nämligen massa vildsvin som bökar upp vår gräsmatta varje natt, just nu ser hela tomten ut som ett enda stort potatisland! Men vi slipper klippa gräset i sommar, alltid ett plus.

Nu ska jag och Wilma få liv i Jimmy och sen vaknar nog lillkorven snart. Hoppas ni får en super fin söndag

Allmänt | |
Upp