Strömlöst & lite förmiddagskaos

Haha igår så startade vår morgon lite annorlunda då strömmen gick klockan två på natten och när klockan på telefonen ringde vid sex tiden så hade inte strömmen kommit tillbaka. Fick ringa vattenfall som lovade dyrt och heligt att strömmen skulle vara tillbaka inom några minuter. Jo tjena fick istället ett sms att strömmen beräknades vara tillbaka klockan nio. Eftersom vi såklart hade en läkartid halv nio så var det bara att väcka barnen och slänga in dom i bilen och sladda iväg till mamma och pappa för att kunna ge Wilma den heliga vällingen och lite frukost.
Tror vi hann vara där i tjugo minuter innan vi var tvungna att åka vidare in mot staden.
Alltså vad är det med folk och snö? Det är samma visa varje år, folk kan helt plötsligt inte köra bil utan ska puttra på i 50 kilometer i timmen. Så en stycke smått stressad mamma som hela tiden sa, vi kommer aldrig hinna. Men jo vi hann med några minuters marginal... Tror ni inte sen att läkaren var tjugo minuter sen. Kommer in och självklart ska Ebba bli jätte missnöjd, samtidigt som Wilma vill sitta i knäet och är lite blyg. Slutar med att doktorn sitter och håller i Ebba haha.

Hursomhelst så gick besöket kanon bra och om några veckor ska vi träffa en dietist och sedan ska Wilma äta en baskost i några veckor för att se om magen mår bättre. Håll era timmar och tår!

Tjugo i tio får jag sms från vattenfall att strömmen kommit tillbaka så vi stannade och handlade innan hemgång, Wilma var jätte duktig i hela tiden inne i affären och ingen trots då inte.
Kommer hem och inser att både kylen och frysen gått sönder, just då kom det inga vackra ord ut ur min mun. Fick ringa vattenfall igen som skulle skicka ut en skadeanmälan. Så i helgen får jag ta tag i att åka och köpa ny kyl och frys.

Efter lunch bestämde vi oss för att gå ut i snön och det var världens lyckligaste tjej som fick åka pulka. Tror vi var ute över två timmar, sen ledsnade Ebba att ligga i vagnen. Men hela eftermiddagen blev så mysig. Jag fick en stung av rejäl saknad när vi var ute, Ozzy hade verkligen älskat all den här snön. Det gör fortfarande så förbaskat ont i hjärtat!

Idag ska Wilma till dagis och jag och lillkorven ska vara hemma och städa. Sen skulle vi behöva kurera oss lite då vi blivit förkylda. Men prio idag är att ta tag i städning och ett stort tvätt berg som bara växer.

Hoppas ni får en fin fredag

Allmänt, Läkarbesök | |
Upp