Jag lever

Något som inte är det så är det min dator som gav upp häromdagen, den lilla jäkeln bestämde sig visst för att krascha såhär några veckor innan jul. Så idag tog jag mig i kragen och åkte till elgiganten för att införskaffa en ny dator. Jag stod länge och velade mellan en Macbook air och en pro, valet fick sen bli en air då 17000:- kändes lite väl mastigt för min plånbok. 
Så nu har jag gett mig själv en tidig julklapp, God jul Ida.
 
Ebba är fortfarande hostig och snorig men det verkar gå åt rätt håll, nu behöver vi inte ge mollipect längre. Läkaren sa att det kude hålla i sig i några veckor men det hoppas jag inte att det gör. Nattsömnen blir rejält påverkad nu när det är täppt och jobbigt, inte lätt att vara liten.
 
Wilmas nya kost har faktiskt visat resultat och hennes mage är inte alls lika svullen längre så nu hoppas vi att det blir ännu mer resultat inom dom närmsta veckorna. I förrigår så råkade fröknarna på dagis ge henne ett glas med havredryck och på kvällen fick hon ont i magen och magen svällde upp så det känns mer och mer som att det är sädesslag som gör att Wilma blir dålig. I januari så ska vi till läkaren igen och då hoppas jag att allting blivit bra. Vill att hon ska slippa ha ont och massa problem med sin lilla mage.
 
Imorgon blir det troligtvis lite städning här hemma innan helgen, eller så skjuter jag upp det och unnar mig en promenad istället.
 
Vad har ni för er imorgon?
Allmänt | |
Upp