Granen står så grön och grann i stugan

God kväll alla fina.

Barnen sover och jag ska faktiskt försöka att hålla mig vaken och planera lite inför jul och nyår.

Idag tog vi oss in till stan för att hitta den perfekta granen. Tror hela Uppsala var på Gränby centrum när vi passerade så jag struntade i att springa in där, hade antagligen fått spunk därinne och glömt hälften av vad jag skulle köpa. 
Vi hittade iallafall en gran, det här året körde vi inte på en kungsgran då jag inte tyckte det var värt 660 kronor, granen kommer åka ut efter nyår så idyller fick det bli en hederlig grön barrig sak. Wilma fick välja och hon var riktigt nöjd över sitt val. 

Väl hemma igen så kunde vi inte hålla oss utan slängde upp granen direkt här hemma. Wilma sjöng massa julsånger och var mest peppad över att hon skulle kunna dansa runt den. 

Sen blev det en promenad med hela familjen och idag följde också våra hyresgäster med, blev en jätte mysig promenad. Ebba somnade direkt i vagnen och Wilma fick åka pulka. 

Imorgon är planen att besöka någon 4h gård, förhoppningsvis har dom fortfarande öppet. Jag har lovat Wilma att vi ska kika på djur. Och sen ska vi ta tag i det där julgodiset som ska bakas. Hittade ett recept på Ischoklad som Wilma kan äta, får se vad hon tycker om det sen. 


Allmänt | |
Upp